• Cum transformăm îngrijirea medicală într-o experiență personală

  Cum transformăm îngrijirea medicală într-o experiență personală

  Interviu  cu Diana Dudas, Fondatoarea Nutrix Help Care:

  Bună ziua, Diana! Pentru a începe, ne poți spune ce formare educațională ai și cum ai ajuns să fii implicată în domeniul asistenței medicale?

  Diana Dudas: Buna ziua! Am absolvit facultatea de Asistență Medicală Generalistă și am urmat un master în Management Sanitar. Deseori mă întrebam în timpul studiilor cum aș putea folosi această educație pentru a face o diferență semnificativă în comunitate.

  Fascinant! Ce te-a inspirat să alegi o carieră în domeniul asistenței medicale și, mai specific, să fondezi Nutrix Help Care?

  Diana Dudas: Am ales această carieră pentru că am simțit că este o modalitate prin care pot aduce plus valoare în societate. Gândul că pot contribui la îmbunătățirea vieților oamenilor m-a încurajat să urmăresc acest drum. Cu Nutrix Help Care, am dorit să creez o abordare medicală diferită, mai personală și centrată pe pacient.

  Este foarte inspirant. De ce ai decis să te concentrezi pe îngrijirea medicală la domiciliu în locul unei instituții tradiționale?

  Diana Dudas: Alegerea de a lucra în îngrijirea medicală la domiciliu a fost determinată de dorința de a oferi o experiență mai calduroasa și personalizată pacienților noștri. M-am gândit că pacienții ar putea beneficia mai mult de îngrijirea noastră dacă ar putea primi tratamentul și atenția de care au nevoie în confortul propriilor case.

  Sună incredibil. Ne poți spune cum arată o zi tipică în viața ta, în calitate de fondatoare a Nutrix Help Care?

  Diana Dudas: Desigur! Ziua mea începe devreme, în jurul orei 07:30, când îmi pregătesc copiii pentru grădiniță. După aceea, intru în ritmul zilei de lucru, care poate implica administrarea afacerii noastre sau interacțiuni cu pacienții și echipa. Încerc să împart timpul între birou și teren, iar seara mă ocup de aspectele administrative și petrec timp cu familia.

  Sună ca o zi plină și variată. Câte persoane din echipa Nutrix Help Care supervizezi și cum contribuie aceștia la misiunea voastră?

  Diana Dudas: Echipa Nutrix Help Care este formată din 2 asistenți medicali generaliști și o infirmieră. Colaborarea noastră este esențială în asigurarea unei îngrijiri de calitate superioară pacienților noștri. Lucrăm împreună pentru a oferi o abordare holistică și personalizată a nevoilor lor de sănătate.

  Minunat! Care este partea cea mai satisfăcătoare a muncii tale în Nutrix Help Care?

  Diana Dudas: Cea mai satisfăcătoare parte este să văd îmbunătățirea stării pacienților noștri. Când observi cum sănătatea lor evoluează în bine și cum ei se simt mai bine în urma îngrijirii noastre, este o recompensă imensă și confirmarea că suntem pe drumul cel bun.

  Ce te motivează în fiecare zi să continui această misiune importantă cu Nutrix Help Care?

  Diana Dudas: Motivația mea vine din dorința de a aduce îmbunătățiri reale în viețile oamenilor. Fiecare pacient pe care îl ajutăm și fiecare zâmbet care apare mă motivează să continui


Suntem aici pentru tine.

× Suntem aici!